Sivut

keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Opin äänteet

Karoliina Pertamo/ Elina Aarnio

Tammi 2010

 


  Opin äänteet -kirjassa on jokaisellä kirjaimella oma sivu tai aukeama, joiden kuviin on kätketty kyseistä äännettä mahdollismman paljon. Kuvista voi löytää tarinoita, tai etsiä yksittäisiä sanoja. Joka aukeamalla on keskustelua alkuun auttava kysymys. Tätä kirjaa onkin tarkoitus katsella yhdessä lapsen kanssa. Kysellä, jutella, keksiä tarinoita ja tietysti etsiä Itikkaa joka on mukana joka aukeamalla. Lapselle voi antaa aktiivisen roolin aikuisen rinnalla kertojana.

Kirjaa myytiin julkaisuvuonnaan todella paljon, mutta kustantajalla oli ajatus pitää tämä markkinoilla pidempään, joten se on mukavasti vieläkin saatavilla. Tämäkin kirja kuuluin alun perin Tammen oppimateriaalien Koti ja koulu -sarjaan, joka on yrityskauppojen myötä siirtynyt osaksi Sanoma Pron Oppi ja ilo -sarjaa.

Osta mm. täältä tai Sanomatalon Kulma-kirjakaupasta.

2 kommenttia:

  1. Akvarelli-Elina Iistä5. joulukuuta 2012 klo 21.30

    tiedätkö karoliina, tämä on meidän 8kk (!) tyttären SUOSIKKI! tänään juuri kun katseltiin kuvia, hihkuttiin kun ankka antaa aasille ananaksen! aivan ihana kuvitus ja niin paljon katseltavaa pienellekin.

    VastaaPoista
  2. Jep! Juuri noin minäkin ajattelin, että tämä käy tosi monen ikäiselle. Ihan pienelle sanojen opetteluun, isommelle tarinoiden keksimiseen, eskarilaiselle kirjainten opetteluun. Äitini sanoi jopa, että onpas tosi hyvä kirja mummoille muistin treenaamiseen, kun yrittää keksiä kaikille asioille oikeat nimet, jossa esiintyy kyseessä oleva kirjain.

    Kivaa talvea sinne teille Iihin!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti